lyofilizované miso - MISOX
V kompostovatelném sáčku z papíru a bio polymeru.
Základ na tradiční miso polévku.
Lyofilizace je šetrná metoda odstranění vody z misa.
Prostě miso zmrazíme a ve sníženém tlaku necháme odsublimovat vodu zmrzlou na led.
Díky tomu nedojde ke změně chuti ani k degradaci bioaktivních látek.
Miso pasta je proto stejná jako ve sklenici, jen je bez vody.
Tím se nepatlá a nemusí být ve skle.
To je super praktické na cesty k na outdoor aktivitám.
Lyofilizované miso se jen naláme do horké vody a je základ na polívku hotov.
Tak je to snadné a jednoduché!
Konečně férový MISOX :)
.
složení - bio miso Bacilli
Hmotnost: 50 g (odpovídá100 g miso pasty)
skladujte v suchu
Vyrábí Václav Smolík Rosovice 274